Amsterdam of regio locatie kleinschalige zorginstelling gezocht 16-24 kamers voor kinderen met een (zeer ernstige) meervoudige beperking

Te koop / Te huur

Onzelfstandig Wonen met zorg onzelfstandig    Zoekgebied: Gemeente Amsterdam

Wij zijn Villa Vrolijk, een kleinschalige logeeropvang voor kinderen met een (zeer ernstige) meervoudige beperking in Amsterdam. Onze huidige locatie is te klein geworden, en daarom zoeken wij - met spoed - een nieuwe locatie.

Onze kinderen komen al jarenlang bij Villa Vrolijk, en samen met de andere kinderen en onze begeleiders vormen wij dan ook een hechte, vrolijke familie. Wij willen graag samen blijven als de kinderen ouder worden. Daarom willen wij ons zorgaanbod uitbreiden en willen wij naast het logeren ook ruimte bieden voor wonen.

Onze droom om een grotere, toekomstbestendige locatie te vinden blijkt helaas nog niet zo makkelijk. Oprichtster Anja Kramer is hier met verschillende betrokken mensen al 3 jaar mee bezig, maar helaas heeft al hun harde werk nog niet het gewenste resultaat bereikt.

Als we groot mogen dromen, dan zien wij de nieuwe locatie van Villa Vrolijk namelijk voor ons als een fijne woonplek in een groene omgeving. Wij nemen graag alle mogelijke opties voor een nieuwe locatie in overweging, zowel huur als koop. Dit kan zijn in de vorm van nieuwbouw samen met een woningbouw corporatie, of in eigen beheer. Maar als een schoolgebouw of een wijkbibliotheek leeg komt te staan, een winkel, restaurant of hotel gaat sluiten, of een boerenbedrijf gaat stoppen, dan zou dat wellicht ook een potentiële locatie voor ons kunnen zijn. Qua bestemmingsplan moet het voldoen aan maatschappelijke bestemming plus (zorg)wonen.

Wij faciliteren momenteel 16 kinderen in ons huidige logeerhuis met 7 bedden. Voor de nieuwe locatie zoeken wij een pand waar we logeerhuis (7/8 bedden) plus een groepswoning (8 bedden) kunnen vestigen. Dus idealiter 16 slaapkamers, 2 groepsruimten, 1 keuken, 2 badkamers en genoeg buitenruimte.

Dit alles binnen 30 minuten rijden van Amsterdam, het allerliefst in een groene omgeving zodat wij én de ouders er lekker op uit kunnen met de kinderen. 

Wij zijn heel flexibel, en zullen we graag allerlei mogelijkheden onderzoeken. Graag kom ik met u in contact om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Met vriendelijke groet, 

Veronique Stegen
Villa Vrolijk

06 43 71 44 41

300 - 500 m2
1000 - 2000 m2
Vrij van huur