Thuis, maar dan beter!

ProfielfotoMaarten Visser 20-01-2021 114 keer bekeken 0 reacties

Persoonlijke ervaring met zorg en huisvesting voor ouderen leidde bij bbn adviseurs tot een nieuwe visie op zorgvastgoed. Drie collega's schreven een blog voor Zorgsaamwonen over de nieuwe visie 'Thuis, maar dan beter!'.

Als haar vader in een hospice belandt, maakt Marianne Timmer, manager concepten bij bbn adviseurs, voor het eerst echt kennis met de wereld van de ouderenzorg. Het is een pijnlijke ervaring, schrijft ze in haar blog bij Zorgsaamwonen. Maar wel een ervaring die leidt tot een sterke motivatie om een steentje bij te dragen aan huisvesting die het leven van ouderen kan verbeteren.

Samen met collega’s bij bbn adviseurs wordt een nieuwe visie op zorgvastgoed ontwikkeld: ‘Thuis, maar dan beter'. Met deze visie helpt bbn zorgorganisaties, woningcorporaties, gemeenten en ook beleggers en projectontwikkelaar hun visie op zorgvastgoed te ontwikkelen of aan te scherpen. Maarten Visser, sector manager zorg en voorzitter van zorgvastgoed.nl schrijft in zijn blog hoe dit in de praktijk werkt.

Bij het ontwikkelen van de visie op zorgvastgoedconcepten, is goed gekeken naar de succesvolle elementen van de projecten voor zorghuisvesting waarbij bbn adviseert. De belangrijkste elementen zijn vertaald naar thema's. Dit blog van adviseur René Middelkoop laat de succesvolle elementen zien met praktijkvoorbeelden van de zorglocaties Klaasje Zevenster in Amsterdam, Bartholomeus Gasthuis in Utrecht en Hogeweyk in Weesp. 

Lees hier meer over de nieuwe visie van bbn adviseurs op zorgvastgoed.

0  reacties

Stichting Zorgvastgoed.nl  postadres Van Boshuizenstraat 12, 1083 BA Amsterdam  T 020-2101450  E info@zorgvastgoed.nl 

management en bestuur         privacy statement

Cookie-instellingen