Skyberg B.V. verkoopt Linge's Zorglandgoed in Rumpt

ProfielfotoManon Kuipers 10-08-2020 359 keer bekeken 0 reacties

Onlangs heeft Skyberg B.V. Linge's Zorglandgoed in Rumpt (Gelderland) verkocht. Het zorglandgoed met 35 zorgplaatsen is verkocht aan De Linge's Woonzorg B.V., een deelneming van Driestar en Estea. Capital Value begeleidde het verkoopproces.

Linge's Zorglandgoed is een particulier zorgcomplex. De doelgroep voor wonen op Linge's Zorglandgoed betreft voornamelijk personen met dementie. Op het perceel van circa 12 hectare grond worden natuur en een vernieuwend zorgaanbod gecombineerd. Het landgoed is ingericht met onder andere een boomgaard, moestuin en rolstoelvriendelijk wandelgebied. De groene en gezonde omgeving wordt ingezet voor de gezondheid en het welzijn van de zorgvragers.

Bij start van het project is de aankoop van de grond en financiering van de bouw door de ondernemende financiers van Solid Finance mogelijk gemaakt en heeft BM Utiliteit B.V.de bouw van het zorgcomplex gerealiseerd.

Manon Kuipers, adviseur zorgvastgoed bij Capital Value: "Linge's Zorglandgoed is een nieuw initiatief waar aan een specifieke doelgroep, passende en kwalitatieve zorg wordt verleend. Het concept biedt bewoners een moderne woonvorm in een groene omgeving. Wij zien steeds meer kleinschalige zorgaanbieders de samenwerking opzoeken met ervaren beleggers in zorgvastgoed, waar deze transactie een mooi voorbeeld van is."

De juridische begeleiding werd verzorgd door Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn en Van Putten van Apeldoorn Notarissen. 

0  reacties

Stichting Zorgvastgoed.nl  postadres Van Boshuizenstraat 12, 1083 BA Amsterdam  T 020-2101450  E info@zorgvastgoed.nl 

management en bestuur         privacy statement

Cookie-instellingen