Te koop: 3 aaneengesloten woningen Steve Bikostraat te Utrecht

Te koop

Wonen Provincie Utrecht > Gemeente Utrecht > Utrecht
C
772 m2
666 m2
1180 m2
Vrij van huur
1991

Unieke kans om drie aaneengesloten hele grote woningen met zeer ruime tuinen te kopen in de wijk Voordorp. Goed gelegen aan een mooi hofje. Wonen in Voordorp is wonen in de stad en toch buiten. Gelegen op 10 minuten fietsen van het centrum van Utrecht en 10 minuten van de bossen van Groenekan. Maar er is meer: de drie woningen zijn aaneengesloten en dus ook anders te gebruiken en in te delen. Kortom volop kansen; waarbij bij de ene optie meer aanpassingen vraagt dan de andere.

TE KOOP

De locatie betreft het object van circa 772 m2 BVO, plaatselijk bekend Steve Bikostraat 334-336-338 te Utrecht, gelegen op één kadastraal perceel (belast met eeuwigdurend afgekocht erfpacht) van ca 1.180 m2. 

De locatie was tot nog toe in gebruik als opvanglocatie van cliënten t.b.v. een gezinsvervangend tehuis van zorginstelling Abrona. De locatie bestaat uit 21 onzelfstandige kamers met bijbehorende voorzieningen, waaronder huiskamers, kantoor, gemeenschappelijk sanitair en buitenruimte. Abrona biedt de gehele locatie aan.

Mogelijke opties voor de locatie zijn in ieder geval: kamerverhuur, verbouwing naar 6 gesplitste woningen of verbouwing naar 3 aparte woningen, eventueel met 3 kangoeroe woningen. In het geval dat de locatie wordt gesplitst, dient er wel rekening te worden gehouden met het feit dat alle kabels maar op 1 plek binnen komen. De ingebruikname als studentenkamerverhuur is afgestemd met en akkoord bevonden door de gemeente Utrecht. Tevens raden wij u aan om in het voorkomende geval van de wet betaalbare huur na te denken over 2 hoofdhuurders voor voldoende rendement. 

De minimale prijs van alle drie de woningen samen bedraagt € 2.355.000,-- k.k..

 

OBJECTGEGEVENS

  • Bestemming: De gronden van de locatie hebben ingevolge het vigerende bestemmingsplan “Chw bestemmingsplan Voordorp-Voorveldsepolder”, als onderdeel van het Omgevingsplan Gemeente Utrecht, de bestemming “Wonen”.
  • Kadastraal perceel: Utrecht, sectie L-1939
  • Eeuwig afgekochte erfpacht, onder de voorwaarden AV 89.
  • Bouwjaar huidige bebouwing: 1991
  • Omvang perceel: 1.180 m² 
  • Huidig aantal m²: 772 m2 BVO / 666 m2 VVO o.b.v. NEN2580
  • Energielabel huisnummer 334: C
  • Energielabel huisnummer 336: C
  • Energielabel huisnummer 338: D

 

INDELING

Begane grond:

Woning 1: 3 zit-slaapkamers van ca 11-15 m2, 1 woonkamer van 65 m2 met pantry, een trap naar 1e verdieping, 2 toiletten, een badkamer en diverse overige ruimten. 

Woning 2:  1 woonkamer met pantry, een trap naar de 1e verdieping, een toilet, een grootkeuken en een kamer van ca 6 m2.

Woning 3: 3 zit-slaapkamers van ca 11-15 m2, 1 woonkamer van 65 m2 met pantry, een trap naar de 1e verdieping, twee toiletten, een douche en diverse overige ruimten.

 

1e verdieping:

Woning 1: 6 zit-slaapkamers van 10-11 m2 en 2 douches.

Woning 2: 5 zit-slaapkamers van 10-11 m2, een boilerruimte en nog een slaapkamer van ca 6 m2.

Woning 3: 6 zit-slaapkamers van 10-11 m2 en 1 douche en 1 badkamer. 

 

VERKOOPPROCES

Het Verkoopproces heeft een open en transparant karakter met als doel om te komen tot een lijst van potentiële kopers die interesse hebben in en een bod willen uitbrengen op de verwerving van de locatie.

 

Abrona kan de kandidaat als onderdeel van de Verkoopprocedure verzoeken om de financiële gegoedheid en/of reputatie aan te tonen, danwel de financiële gegoedheid van de financier.

 

Partijen kunnen uiterlijk 21 juni 2024 hun interesse om de locatie te verwerven kenbaar maken door een e-mail te sturen aan de procesbegeleider Nico Harkes MRICS, nico.harkes@nextvastgoed.nl. U krijgt dan een formulier met deelname voorwaarden. Door deze ondertekend en voorzien van de benodigde bijlagen te retourneren aan nico.harkes@nextvastgoed.nl stemt u in met deze voorwaarden.

 

Op basis van de door geïnteresseerden toegestuurde informatie zal Abrona een aantal kandidaten selecteren voor het  Verkoopproces. Geselecteerde kandidaten zullen exclusief toegang krijgen tot nadere informatie en verkoopdocumentatie via een digitale dataroom. Kandidaten zijn verplicht om voor deelname aan het Verkoopproces een deelnameformulier met een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen

 

De verkoop is onder voorbehoud onherroepelijke goedkeuring van het College Sanering Zorginstellingen en goedkeuring van de Raad van Toezicht van Abrona alsmede haar financiers.

 

CONTACT

Next Vastgoed

Nico Harkes

nico.harkes@nextvastgoed.nl

 

DISCLAIMER

Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch Abrona noch Next Vastgoed aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst en de tekst en informatie in bijbehorende documenten, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. 

 

Steve Bikostraat 334, Utrecht, Nederland