Camelot Vastgoedbeheer en Beveiliging

Camelot is in 1993 opgericht door Joost van Gestel en Bob de Vilder. Beide mannen zagen dat er geen goede oplossingen waren om kraak tegen te gaan. Met hun anti-kraak insteek vulden ze deze leegte op. Door het plaatsen van tijdelijke bewoners pakten zij het risico van kraak en vandalisme aan. Een prachtoplossing om pandeigenaren veel geld te besparen en daarnaast goedkope woonruimte te bieden aan met name studenten en kunstenaars. Camelot was de eerste leegstandsbeheerder die aan eigenaren van leegstaand vastgoed een grondige juridische onderbouwing kon bieden voor het toen nog onbekende concept anti-kraak. 

Camelot biedt een toegevoegde waarde door in een niche markt actief te zijn. Dat doen we door (leegstaand) vastgoed succesvol te beheren, te beveiligen of te (her)ontwikkelen. 

Met betrekking tot zorgvastgoed bieden we u de helpende hand door: 

  • U het leegstandbeheer uit handen te nemen. Bij herontwikkeling kunnen wij in de periode tussen het vrijkomen van de eerste woonruimtes tot start van de herontwikkeling uw vastgoed beschermen tegen vandalisme en diefstal. Dat kan door strategisch beheer en/ of beveiliging. 
  • U te ondersteunen of volledig passend advies te geven bij ontwikkeling van zorgvastgoed. 
  • U te ontzorgen twee keer ontzorgen door het beheer van uw zorgvastgoed over te nemen. 

Neem voor meer informatie contact op met Onno Bierman, Adviseur Vastgoedbeheer. Uiteraard kunt u ook telefonisch met ons contact opnemen via +31657610277

 

Stichting Zorgvastgoed.nl  Postjesweg 175  1062 JN Amsterdam  T 020-2101450  E info@zorgvastgoed.nl

Privacy statement

Cookie-instellingen