bbn adviseurs

Vijftig jaar geleden, op 31 januari 1968, werd bbn adviseurs opgericht als bureau voor onafhankelijke bouwcoördinatie. In 50 jaar ontwikkelde bbn zich tot full service bureau voor vastgoedadvies en -management. 

bbn is een onafhankelijk adviesbureau voor gebouw en gebied en biedt advies en management voor vastgoed met een hoge toegevoegde waarde.

bbn adviseurs en zorg

Het draait om de zorg; uw cliënten of bewoners. Uw huisvesting moet goed voor de bewoners zijn én optimale dienstverlening faciliteren.

Wij weten dat en begrijpen dat. Huisvesting is echter wel een kapitaalintensief bedrijfsmiddel; vaak langjarig bovendien. Strategische analyses maken, de juiste besluiten nemen en vervolgens de uitvoering onder controle houden: ons vak; uw zekerheid.

De verbinding tussen zorg en vastgoed en het verschil tussen klant en huisvesting: wij functioneren goed op dat speelveld.

Vanaf strategische keuzes bij grote vastgoedportefeuilles tot en met beheer en onderhoud: wij werken voor veel zorginstellingen in care en cure. We delen de opgedane kennis graag met u.

Stichting Zorgvastgoed.nl  Postjesweg 175  1062 JN Amsterdam  T 020-2101450  E info@zorgvastgoed.nl

Privacy statement