ZorgID is een dochteronderneming van VolkerWessels en heeft jarenlange ervaring in zorg, welzijn, vastgoed en gebiedsontwikkeling.

Meer weten over onze visie op zorgvastgoed en onze aanpak? Neem contact op met Henri Soepenberg via: soepenberg@zorgid.eu of bel ons: 088 186 68 660. Volg Henri ook via twitter

ZorgID

Hoe realiseer je in een wereld waarin de woon- en zorgvraag, volop in verandering is, waardevast en toekomstbestendig vastgoed?

Voor ZorgID ligt het antwoord in diepgaande kennis van de zorg in combinatie met jarenlange ervaring in de ontwikkeling, de realisatie en het beheer van vastgoed. ZorgID bedenkt en ontwikkelt woon- en zorgconcepten die zijn afgestemd op de nieuwe realiteit in het sociale domein en werkt daarbij nauw samen met gemeenten, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, ziekenhuizen en projectontwikkelaars. Typerend voor de aanpak is de intensieve samenwerking met de opdrachtgever(s) en de diverse betrokken partijen. Vanaf de eerste voorbereidingen tot de oplevering en desgewenst ook daarna. In de afgelopen jaren heeft dit geresulteerd in toonaangevende projecten zoals Omgekeerde integratie Sterrenberg in samenwerking met Abrona, Kleinschalig wonen voor ouderen en gehandicapten in samenwerking met Zorggroep Sirjon en onlangs werd een overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling van een vernieuwend woon-zorgconcept in opdracht van Aliantus.

 

 

Stichting Zorgvastgoed.nl  postadres Van Boshuizenstraat 12, 1083 BA Amsterdam  T 020-2101450  E info@zorgvastgoed.nl 

management en bestuur         privacy statement

Cookie-instellingen